background
       
     
Website Hit Counter
látogató

Üdvözli az Avi-XVIII Kft.
 

Takarítás lakásban, irodában

Cégünk magánszemélyek családi házaiban, lakásaiban és cégek irodáiban végez takarítást.

Csak leinformálható, referenciákkal rendelkezo személyzetet foglalkoztatunk. Egyedi igények esetén elozetes felmérést végzünk és a takarítási tervet/feladatot írásban rögzítjük. Az általános igényeket is szerzodéses formában rögzítjük. Amennyiben munkánkkal kapcsolatban észrevétel merülne fel, azt a szerzodés adta keretek között korrigáljuk. Munkánk során a hármas szabályt igyekszünk megvalósítani: az Ön/ök kényelme, a tisztaság és a megbízhatóság.

Irányáraink alkalmanként a következok:

Pestszentlorinc, Béke tér közelkörzetében (5 km közlekedési út távolságban) kiszállási díjat nem számolunk fel.Távolabbra a megtett km alapján a költség 80.-Ft/km.

Iroda, családi ház, vagy lakás takarítása szilárd burkolatú járószint (csempe, parketta stb.) esetén 6e Ft/100m2; szonyegpadló esetén 8e Ft /100m2.

100 m2 feletti rész költsége fajlagosan kedvezobb, 40.-Ft/m2, ill. 50.-Ft/m2.

Rendszeres munkavégzési igény esetén (pl. heti egy alkalommal, de legalább egy hónapon át).

10 % árengedményt adunk. Áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t. Ha egy személy végez munkát, akkor a tevékenysége 100 m2-ig átlagosan 140 percig tart, a 180 percet nem haladja meg. Nagytakarítás esetén a megrendelo igénye szerint tervet és árajánlatot készítünk

 

Jelentkezés e-mailben: 
info@autovezetoiskola.hu 

vagy telefonon : 06702 144 848

Következő tanfolyam:
Avi-XVIII Kft.
1990-2010
 
készítette :: Norbi >