background
       
     
Website Hit Counter
látogató

Üdvözli az Avi-XVIII Kft.
 

Ajtó- ablakcsere, -beépítés, komplett kivitelezéssel

Ablakokat, bejárati és beltéri ajtókat, panoráma ablak szereléseket kivitelezünk, borovi fenyőből vagy műanyagból. Ezeken túlmenően gipszstukkók készítését és felhelyezését is végezzük. 

régi ablakok és ajtók kiszerelése, valamint az újak beszerelése kevés időt vesz igénybe, tehát maga a művelet egyik napról a másikra készen is van. Persze, mindez csak akkor lehet igaz, ha előtte pontos felmérés történik. Gyakori hiba, hogy a tisztelt Megrendelő személy vásárol például egy valóban neki tetsző ajtót, vagy ablakot, hazaviteti, majd be szeretné építtetni. Igen ám, de ekkor derül ki, hogy nem fér be a falnyílásba, vagy éppen átesik rajta. Emiatt óva intem Önt, hogy avatatlanul menjen neki a dolognak, ugyanis ez jelentős és fölösleges többlekiadást eredményez. 

Ha túlméretes nyilászárót vásárolt, elképzelhető, hogy azon még lehet segíteni, vannak olyan eszközeink, hogy a nyílást valamelyest tágítsuk, azonban, ha ez szerkezeti elemet érintene (például áthidaló teherviselő elemet), akkor már ez az út sem járható. Mindenképpen az az egészséges eljárás, hogy Ön elmondja nékünk a helyszínen a kívánságait, ezek alapján elvégzünk egy szakszerű, pontos felmérést. 

A fentiek szerinti megbeszélés és felmérés, valamint az ezzel összeföggő kiszállás természetesen egy minimális anyagi költséggel jár. Azt azért kérjük megérteni, hogy csak azt a megrendelést tudjuk komolynak tekinteni, amiért "letették a garast". Ezt a költséget a későbbi munkadíjba beszámítjuk, tehát nem jelent plusz terhet. 

Amennyiben az általános méreteknek megfelel a nyílászáró, (tehát raktárról azonnal szállítható), úgy a kivitelezés akár azonnal is megtörténhet, ha pedig a méret szerint gyártatjuk le, úgy kb. egy hónapot a gyártás miatt rá kell számolni. 

Úgy a gyártás, mint a beszerelés nagy pontossággal történik és bízhat abban, hogy ezek a modern szerkezetek - a mai tudásunk szerint - az Ön életében kitartatnak minden baj nélkül. Tudnivaló még ezekről, hogy a régi típusokhoz képest nagyságrenddel jobb a hőszigetelésük és a hangszigetelésük. Balesetvédelmi szempontból fontos tudni azt is, hogy a rendkívüli szigetelőképesség miatt a helyiségek időszakos szellőztetése kötelező. Ezek a szerkezetek karbantartást úgyszólván nem is igényelnek, a tisztántartásuk pedig fele annyi munkát sem jelent, mint amennyit a régebbi típusok megkívánnak, legyen az új nyílászáró akár fa, akár műanyag szerkezetű. 

Az ajtók a legkülönfélébb tetszetős kivitelűek lehetnek, akár tele panel, akár dekoratív, üvegezett féleségben. A bejárati ajtók különféle biztonsági fokozatúak is lehetnek, természetesen ezek a dolgok az áraikban tükröződnek. 

A szerkezetekre a gyártó, a beépítésekre pedig Cégünk biztosít garanciát. Mindemellett elmondhatjuk, hogy a szerkezeti és beépítési pontosság eredményeképpen panasszal nem találkoztunk ez ideig. Ha ilyesmi egyáltalán mégis előfordulna, úgy két éven belül bérmentve és azonnal orvosoljuk azt. 

A költségek ugyan nem elhanyagolhatók, de az a komfort érzés és energia megtakarítás, amit az új nyílászárók eredményeznek, örömmel tölthetik el a kedves megrendelőt. 

Várjuk jelentkezésüket:

Jelentkezés e-mailben: 
info@autovezetoiskola.hu 

vagy telefonon : 06702 144 848

Következő tanfolyam:
Avi-XVIII Kft.
1990-2010
 
készítette :: Norbi >